Wie ben ik?

Organisatieadviseur / Verandermanager / Arbeids- en organisatiepsycholoog

Met 25 jaar ervaring ben ik een veelzijdige en ervaren organisatieadviseur op het terrein van strategische HR-, organisatie- en managementvraagstukken, waarbij het om mensen gaat.

In mijn aanpak onderzoek ik eerst wat er écht speelt en wat de onderliggende behoefte is. Hier ontwerp ik samen met de organisatie een oplossing voor, waarbij ik gebruik maak van in de praktijk beproefde methoden en concepten. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden het worden. Ik houd de regie om de oplossing te implementeren en tot daadwerkelijke verandering te komen.

Mijn doel is een goede balans te vinden tussen een financieel gezonde organisatie en het werkgeluk van de medewerkers, die in die organisatie werkzaam zijn. Ik opereer vaak in de driehoek: Algemeen directeur – HR manager – Financieel manager.

Mijn achtergrond ligt in de arbeids- en organisatiepsychologie gecombineerd met bedrijfseconomie.

Ik ben een warm gevoelsmens, toegankelijk, oplossingsgericht, creatief, intuïtief, praktisch, leg makkelijk verbanden en overzie het geheel.

Samenwerking met anderen.

Doordat ik vaak samenwerk met andere consultants in hetzelfde vakgebied, is het voor mij mogelijk om:

  • grotere opdrachten aan te kunnen
  • voor vervanging te zorgen bij onvoorziene omstandigheden
  • in complexe situaties bepaalde rollen gescheiden te houden

Een ander voordeel is dat u makkelijk kunt doorschakelen naar andere specialisten bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een psychologisch assessment, een vaardigheidstraining of teamcoaching.

Scroll naar boven